• Engels
  • Nederlands

Nieuws

Met regelmaat kunt u hier het laatste nieuws lezen over nieuwe projecten, aankomende tentoonstellingen, deelname aan kunstbeurzen etcetera.

Laatste nieuwsDeelname Landelijk Atelier Weekend

Op 05 & 06 november (11.00 - 17.00 uur) bent u (wederom) van harte welkom in het atelier van Roger tijdens het Landelijk Atelier Weekend:
http://www.kunstweek.nl/atelierweekend-deelnemers/?GUID=2ff9291b-6e12-48bd-b159-2edd1f5f397c


Portretopdrachten

Voor portretopdrachten kunt u vanaf nu terecht op de nieuwe portretpagina van Galerie Lieve Hemel: http://www.lievehemel.nl/roger_braun_portret.htmOpening nieuw atelier feestelijke gebeurtenis

De opening van het nieuwe atelier was met ca. 150 bezoekers een gezellig drukke en feestelijke gebeurtenis. Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de nieuwe schilderlessen en masterclasses. ZIe hiervoor 'Cursus'.FEESTELIJKE OPENING NIEUW (LES)ATELIER

Na een intensieve verbouwing is het nieuwe (les)atelier dan eindelijk klaar om de deuren te openen. Op zondag 29 mei vindt tussen 14.00 - 18.00 uur de feestelijke opening plaats. Loop deze dag gerust binnen voor een kennismaking, een hapje en een drankje.

Tijdens deze opening kunt u zich ook als eerste inschrijven voor de nieuwe workshops en lessen. Zie hiervoor ook de pagina 'Cursus'.

Locatie: Klifsbergweg 9 in Vlodrop. Er is ruim voldoende parkeerplek bij het atelier. I.v.m. kiezel en gras is het af te raden om al te hoge hakken te dragen.


Renovatie nieuw (les)atelier bijna voltooid

Dankzij een financiëringstoekenning van de Stichting Cultuur & Ondernemen kan er een doorstart gemaakt worden met de renovatie van het nieuwe (les)atelier en dit voorjaar gestart worden met een nieuw aanbod schildercursussen en masterclasses. T.z.t zal op deze website het nieuwe cursusaanbod zichtbaar gemaakt worden.Archief


2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Nieuwsbrief


Aanmelden

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

E-mailadres:    
Type de code overAfmelden

Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Meld u hier af.

E-mailadres:    
Type de code over